ESPOR 1. Kademe Antrenör Yetiştirme Kurs Bilgileri

KURS BAŞLANGIÇ TARİHİ/SAATİ:21 ŞUBAT 2024 08:00  

KURS BİTİŞ TARİHİ/SAATİ:25 ŞUBAT 2024 / 18:00 

BAŞVURU BAŞLANGIÇ TARİHİ/SAATİ: 31 OCAK 2024  / 10:00 

BAŞVURU BİTİŞ TARİHİ/SAATİ: 10 ŞUBAT 2024 / 00:00 

KURS ÜCRETİ: 1.500 TL

KONTENJAN: 50 KİŞİ

KURS YERİ: MAMAK GENÇLİK MERKEZİ


  • Yukarıda belirtilen kurs başvuruları başlangıç tarihlerinde ve belirtilen saatte sistem açılacak olduğundan belirtilen tarih ve saatten önce başvuru yapılamamaktadır.
  • Kursa Anadolu Üniversitesi Temel Eğitim Sınavını başarı ile tamamlayan veya Antrenör Eğitimi Yönetmeliğine göre Temel Eğitim Sınavından muaf olanlar başvurabilmektedir.
  • Antrenör Kurs Başvuruları E-Devlet üzerinden yapılmaktadır. E-Devlet üzerinden Spor Bilgi Sistemi/Spor Elemanı/Kurs Başvuru Ekranından yapınız. 
  • Başvuruları kabul edilen adaylarımızın e-mail adresine gelecek referans kodu ile kurs ücretinin kurs başvuru süresi içinde yatırılması gerekmektedir. Referans kodu geldiği takdirde süresi içinde kurs ücretini yatırmayan kişilerin onay işlemleri yapılmayacaktır.
  • E-Devlet üzerinden kayıt işleminiz tamamlandıktan ve onaylandıktan sonra tarafınıza gönderilecek olan referans numarasıyla bulunduğunuz ildeki Ziraat Bankası şubelerinden veya internet bankacılığı aracılığı ile ödemeler alınacaktır.
  • Ödeme işlemini yaparken Ödemeler/Diğer Ödemeler/Diğer Kurumlar/Gençlik ve Spor Bakanlığı GSB ödemeler bölümünden yapılması gerekmektedir.  Ödeme işlemi Havale veya EFT şeklinde yapılmamalıdır.
  • Ödeme işlemleriniz tamamlandıktan sonra E-devlet sisteminden kaydınızın tamamlanıp tamamlanmadığını mutlaka kontrol ediniz. 
  • Ücretini yatırdıktan sonra geçerli bir mazereti bulunmadan kursa katılmayan adayların başvuru ücretleri iade edilmeyecektir.

Not: Ödeme işlemleri yapılırken EFT veya Havale şeklinde işlem yapmayınız. Bu şekilde yapılan ödeme işlemleri sıkça karşılaşılan yanlış ödeme şeklidir ve kurs kaydı yapılamamaktadır.

Kursların kontenjanı 50 kişi ile sınırlıdır. Başvuru sayısı fazla olduğu durumlarda Türkiye E-Spor Federasyonu  Antrenör Eğitim Talimatında belirtilen şartları taşıyan kursiyerlere öncelik verilecektir.

Diğer Haberler

Tüm Haberleri Görüntüle